Praktische Informatie

Niet beschikbare dagen 2023

April: Donderdag 27 april (koningsdag) en vrijdag 28 april.

Mei:  Vrijdag 5 mei.

Zomervakantie: 29 juli t/m 20 augustus.

Kerstvakantie: zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari 2024.

Verschillende diensten

Groepswandeling: Deze wandelingen duren een uur tot anderhalf uur. Houd er rekening mee dat er meer tijd overheen kan gaan, gezien de ophaaltijden van verschillende honden buiten dit tijdsbestek vallen. Wandelingen op feestdagen, in het weekend of in de avond worden gepland in overleg. Een groepswandeling op een feestdag of in het weekend kost meer dan een standaard wandeling, bij eigenaren van een wandelingentegoed zullen er op een weekend of feestdag twee wandelingen worden afgeschreven.

Individuele wandeling hond: Mocht uw hond behoefte hebben aan een individuele wandeling, dan is dit in overleg mogelijk. De individuele wandeling duurt een half uur. Van deze dienst kunt u gebruik maken als uw hond liever niet met andere honden optrekt of net iets meer nodig heeft dan een standaard wandeling. Tijdens deze wandelingen worden alle activiteiten afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw hond. Denk hierbij aan naast de fiets lopen, behendigheidstraining en hersenwerk.

Huisdierenverzorging: Heeft u ondersteuning nodig met de verzorging van uw hond, kat, konijn of ander huisdier? Dan is er voor u de dienst Huisdierenverzorging. Een ruime ervaring met verschillende soorten huisdieren verzekert u van een deskundige en liefdevolle aanpak. Deze dienst gaat uit van maximaal een half uur werk per dag.

Voorwaarden

Wandelingentegoed: Tegoeden worden enkel aangeboden als de hond in de vaste wekelijkse planning staat. Een 10 wandelingentegoed is beschikbaar als de hond minstens 1 maal per week vast meegaat, een 20 wandelingentegoed vanaf 2 maal per week.

Afmelden: Wanneer een ingeplande wandeling toch niet doorgaat, vraag ik u deze minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wandelingen die korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd worden in rekening gebracht.

Groepssamenstelling: Omdat de groepen tegenwoordig vrij groot zijn vereis ik dat de hond gesocialiseerd is met soortgenoten, tot op zekere hoogte luistert en los kan lopen. Niet gesocialiseerde honden, honden met erg specifieke voorkeuren qua soortgenoten en honden die niet los kunnen lopen worden niet meer aangenomen.

Honden van de lijst hoogrisico-rassen worden niet meer aangenomen binnen de groep.

Loos intake-gesprek: Voor het intake-gesprek worden geen kosten in rekening gebracht, onder voorbehoud dat daaropvolgend diensten worden afgenomen. Ziet u na het intake-gesprek toch af van mijn diensten, dan zal er €25,- in rekening gebracht worden voor de geïnvesteerde tijd.

Tarieven vanaf 1 juli 2022

Diensten hondenuitlaatservice

Prijs

Groepssessie 1e hond (60 a 90 min) €16,50
Groepssessie elke 2e hond (60 a 90 min) €10,00
10 rittenkaart (groepssessie) €145,00
20 rittenkaart (groepssessie) €265,00
Groepssessie weekend/feestdag (30+ min) €30,00
Individuele wandeling (30+ min) €30,00
   

 

 

 

 

 

 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW, u ontvangt na elke week een factuur die binnen twee weken per bank voldaan dient te worden.

Hoe schrijft u zich in?

Voor inschrijving verwijs ik u graag naar de contactpagina. Daar staat een inschrijvingsformulier dat u snel en makkelijk kunt invullen. Vervolgens zal ik contact met u opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Downloads

Tarievenlijst
Algemene voorwaarden
Sleutelcontract